Ulrik Thrane er klinikkens ”Osteopati” behandler.

Han er undervist af International Academy of Osteopathy (IAO) fra Gent i Belgien og har bestået alle de danske eksamener igennem 5 år. Han har ikke taget den internationale D.O. eksamen (som består af en bacheloropgave og international juryeksamen), og kan derfor ikke være medlem af Danske Osteopater og kalde sig Osteopat, men praktiserer med osteopatiens teknikker og tankegang i sit daglige klinikarbejde.
Han åbnede i 2005 ”Klinik for Osteopati” i Sundhedens Hus i Aalborg – hvilket var den første af sin art i Jylland – og har siden da hjulpet en lang række patienter fra et område strækkende sig fra Skagen til Horsens med Osteopatiens ”detektivarbejde”, hvoraf hovedparten er kommet, fordi de øvrige behandlingstilbud i vores sundhedssystem ikke har kunnet hjælpe dem tilstrækkeligt og mange har kunnet få den sidste hjælp med Osteopatiens teknikker.
En del er kommet, fordi Osteopati kan være langt mere effektivt og langtidsholdbart, end de etablerede sundhedsbehandlinger er i forhold til nogle typer af gener og smerteproblematikker.
Han har aldrig brugt ”en eneste krone” på annoncering, men har prøvet at lade sine behandlinger lave ”gratis reklame” for Osteopatiens tankegang og effektivitet, som et berettiget, seriøst og professionelt behandlingstilbud i vores sundhedssystem – via det kendte og særdeles effektive ”mund til øre” princip.
Klinikken i Aalborg blev i 2011 flyttet til hans anden klinik ”FYSIOFORM” i Vester Hassing, 15 km nordøst for Aalborg, som nu består af Klinik for Fysioterapi og Osteopati samt Fitnesscenter.

Ulrik Thranes baggrund

  • Fysioterapeut på hospitaler fra 1985 – 1989
  • Klinik for Fysioterapi på Hassinghave i Vester Hassing åbnes 1989
  • Fitnesscentret FYSIOFORM og Klinik for Fysioterapi i Vester Hassing åbnes 1994
  • Efteruddannelse i Osteopati hos IAO fra 2000 – 2005
  • Klinik for Osteopati i Sundhedens Hus i Aalborg fra 2005 – 2011