DANMARKS “MÅSKE” BEDSTE “MINI” FITNESSCENTER

Fitness hos FYSIOFORM er høj kvalitet.
Da Fitnesscentret åbnede i 1994, som det første af sin art i Sydøst Vendsyssel, blev det ikke spået lang levetid. Men stor opbakning fra lokalområdet og omegn, samtidig med en løbende renovering og fornyelser igennem årene, har gjort alle spådomme til skamme.

FYSIOFORM er stadig det største center i området og med langt det største udbud af kvalitetsudstyr. Vi har 60 ”træningsstationer”, så der er mulighed for en meget stor variation i træningen og således, at alle kan få dækket deres individuelle træningsbehov.

FYSIOFORM har fra starten prioriteret en høj kvalitet af træningsudstyret og fra 2011-2016 er alt  blevet udskiftet med nyt, hvoraf hovedparten af udstyret er fra verdens største og længst overlevende producent  – CYBEX fra USA.

CYBEX er de absolut førende på verdensmarkedet indenfor styrketræningsudstyr, med hensyn til at maskinerne passer til den menneskelige anatomi – så de kan indstilles/giver  optimal træningseffekt for både små og store mennesker. Kvaliteten og funktionaliteten er så høj for maskinerne, at mange af dem har samme pris som en mindre ny bil !!

Fitnesscentret bliver uden problemer brugt af både patienter fra Fysioterapiafdelingen og ”raske” på et fitnessabonnement, som bare vil holde sig i form. Fordelingen er ca. 3/4 raske og 1/4 patienter med i alt ca. 800 trænende hvert år

Fitnesscentret er ”selvbetjent” – via et Fitnesskort og en fingerscanner – fra kl. 5-23 alle årets dage, hvilket gør det særdeles kundevenligt og fleksibelt i et travlt liv. De mange åbningstimer betyder ligeledes, at de trænende aldrig føler centret ”overrendt”, og at de ikke kan komme til det udstyr, de ønsker at træne med.

Fitnesscentret indeholder et stort område med styrketræningsmaskiner og frie vægte/vægtstænger, et stort kredsløbsområde med løbebånd, forskellige typer af cykler og crossmaskiner, stepmaskine, skimaskine, romaskiner samt et roligt område til stræk og frie individuelle øvelser.